Home » Geen categorie » Van Uytvanck prijkt op homepage WTA

Van Uytvanck prijkt op homepage WTA

Van Uytvanck prijkt op homepage WTA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Daags nadat ze op het WTA-toernooi van Tapei haar eerste grote titel binnenhaalde, prijkt Alison Van Uytvanck (WTA-100) op de homepage van de officiële WTA-website.

Wie vandaag naar www.wtatennis.com surft, kan er niet naastkijken. De Women’s Tennis Association schenkt heel wat aandacht aan Van Uytvanck. De Belgische is met haar eindoverwinning in Tapei (China) één van de hoofdpunten op de homepage van de website en wordt er zelfs omschreven als the next best thing.

“Ik was een beetje zenuwachtig in het begin van de wedstrijd”, weet de Belgische nog te vertellen over haar 6-4 en 6-2 overwinning op Yanina Wickmayer (WTA-51) zondag. “Ik kende echter een goede start en brak meteen door haar opslag. Aangezien ik al een hele week sterk stond te serveren, wist ik dat het moeilijk ging worden voor haar om terug te breaken. In de tweede set ging het nog vlotter nadat ik meteen twee keer door haar opslag kon gaan. Ik heb een hele goede wedstrijd gespeeld en ben blij dat ik het seizoen zo kan afsluiten.”

De Belgische kijkt naar eigen zeggen al enorm hard uit naar 2014. “Ik heb tot nu vooral veel ITF’s gespeeld, maar op WTA-toernooien zijn meer punten te verdienen. Deze titel zal mij zeker helpen om volgend seizoen meer van dergelijke toernooien te kunnen spelen.”

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws