Home » Geen categorie » Vandenbulcke grijpt naast titel in Eupen

Vandenbulcke grijpt naast titel in Eupen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Eupen (België, $ 15 000) is Yannick Vandenbulcke (ATP-446) er niet in geslaagd om de titel te pakken. Hij moest zijn meerdere erkennen in de Fransman Antoine Hoang (ATP-422) in de finale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Door de regen in Eupen werden de halve finales naar zondag verplaatst. Vandenbulcke nam het op tegen Jonas Merckx (ATP-537) in een Belgisch duel. De zege ging met 6-2 en 7-5 naar vijfde reekshoofd Vandenbulcke.

In de andere halve finale stond Hoang tegenover vierde reekshoofd Christopher Heyman (ATP-452). De partij ging met 6-2 en 6-3 naar de Fransman.

In de finale stonden Hoang en Vandenbulcke tegenover elkaar. De Fransman sloeg al snel een kloofje en greep de eerste set met 6-3. Ook in set twee kon Vandenbulcke geen vuist maken, het was opnieuw de Fransman die met 6-1 de set binnenhaalde. De finale duurde 1 uur en 13 minuten.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER