Home » Geen categorie » Vandenbulcke naar kwartfinale in Madrid, Heyman out

Vandenbulcke naar kwartfinale in Madrid, Heyman out

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Futurestoernooi van Madrid heeft Yannick Vandenbulcke (ATP-400) zich geplaatst voor de kwartfinale. Christopher Heyman (ATP-430) ging onderuit in de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Achtste reekshoofd Vandenbulcke opende in Madrid tegen de Australiër Alexei Popyrin (ATP-749), onze landgenoot trok met 6-2 en 6-2 aan het langste eind. In de tweede ronde was hij met 6-4 en 6-4 te sterk voor thuisspeler Miguel Semmler (ATP-597).

Christopher Heyman - © Philippe Buissin (Imagellan)
Christopher Heyman – © Philippe Buissin (Imagellan)

Heyman haalde het in drie sets van thuisspeler Alberto Romero De Avila Senise (ATP-869) in de eerste ronde, de setstanden waren 7-6(5), 4-6 en 6-3. In de tweede ronde botste onze landgenoot op tweede reekshoofd Corentin Moutet (ATP-246), de Fransman won de partij met 6-3 en 7-5. In de kwartfinale ontmoeten Vandenbulcke en Moutet elkaar.

In het dubbelspel staan Heyman (ATP D-1643) en Vandenbulcke (ATP D-1522) in de halve finale, ze haalden het met 6-2 en 6-2 van Rio Noguchi (ATP D-1039) en Aitor Sanz Llopis (NG).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER