Home » Geen categorie » Vandeweghe en Onclin triomferen in Gjovik

Vandeweghe en Onclin triomferen in Gjovik

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Belgische junioren Theo Vandeweghe (ITF-496) en Gauthier Onclin (ITF-350) hebben het dubbeltoernooi in het Noorse Gjovik (Grade 4, hardcourt) gewonnen. Vandeweghe bereikte ook de enkelfinale maar moest daarin de duimen leggen tegen een Italiaan.

In het Noorse Gjovik mochten de Belgische junioren Vandeweghe en Onclin een feestje bouwen. In het dubbelspel grepen ze de titel. De jonge landgenoten klopten in de finale de Italianen Frederico Arnaboldi (ITF-305) en Grabiele Bosio (ITF-383) met 7-6 en 6-3.

Vandeweghe speelde ook een knap enkeltoernooi in Gjovik. Hij versloeg het eerste en derde reekshoofd en ging zo naar de finale. De 17-jarige Belg verloor in de finale echter met 6-2 en 6-2 van Arnaboldi. Op Instagram reageerde Vandeweghe tevreden op zijn sterke week: “Een heel goede week in Noorwegen! Runner up’s enkel en winnaar in het dubbel met bro Gauthier Onclin. Nu let’s go voor Zweden!”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER