Home » Geen categorie » Vandorpe plaatst zich voor halve finale en speelt de dubbelfinale in Tarbes

Vandorpe plaatst zich voor halve finale en speelt de dubbelfinale in Tarbes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Rolstoeltennisser Jef Vandorpe (ITF Wheelchair – 4) speelt vandaag de halve finale en de dubbelfinale op de 2016 Cruyff Foundation Junior Masters in Tarbes, Frankrijk.

Vandorpe speelde gisteren zijn laatste poulewedstrijd op de Junior Masters rolstoeltennis tegen de Spanjaard Martin De la Puente (ITF Wheelchair – 1), maar verloor deze met 6-2 en 6-4. Doordat hij de andere twee wedstrijden had gewonnen, eindigt hij als tweede in de poule en plaatste hij zich toch voor de halve finale. In die halve finale speelt hij vandaag omstreeks 10u00 tegen de Amerikaan Chris Herman (ITF Wheelchair – 2). De 14-jarige rolstoeltennisser uit Niel is de jongste deelnemer in dit evenement. De beste junioren tot 18 jaar worden geselecteerd voor dit toernooi, dat geïntegreerd wordt in het tennistoernooi Les Petits As.

In het dubbelspel won Vandorpe samen met De la Puente gisteren in de halve finale van de Amerikanen Herman en Casey Ratzlaff (ITF Wheelchair – 10) in twee sets. De setstanden waren 6-4 en 6-2 in een van de beste junior dubbelwedstrijden ooit op de Junior Masters. Vandaag spelen ze de finale tegen de Nederlander Ruben Spaargaren (ITF Wheelchair – 8) en de Zuid-Afrikaan Alwande Skosana (ITF Wheelchair – 3).

Jef en Martin met Casey en Chris

 

 

Ronny Van Langendonck

Ronny Van Langendonck

MEER NIEUWS