Home » Geen categorie » Vandorpe zoekt 250 fans om zijn droom waar te maken

Vandorpe zoekt 250 fans om zijn droom waar te maken

Vandorpe zoekt 250 fans om zijn droom waar te maken

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De beloftevolle 15-jarige rolstoeltennisser Jef Vandorpe uit Niel is op zoek naar 250 G-sportfans. Om zijn droom waar te maken en de beste speler ter wereld te worden, lanceert hij de campagne ‘week van de G-sportfan’.

Vandorpe is de nummer vier bij de junioren en op de ITF-ranking klopt hij aan de poort van de top honderd. Om verder op topniveau te blijven presteren heeft hij echter een nieuwe rolstoel nodig. Samen met het G-sportfonds van de provincie Antwerpen is hij op zoek naar 250 fans.

Op zijn achtste kreeg Vandorpe te horen dat hij aan de ziekte van Perthes lijdt, een zeldzame ziekte die de bloeddoorstroming naar de heupen vermindert. Voordien was hij erg sportief, en rolstoeltennis heeft hem erg geholpen: “Het is mijn droom om de beste rolstoeltennisser ter wereld te worden en een medaille te behalen op de Paralympics. Ik wil graag in 2020 mijn debuut maken in Tokio en vanaf 2024 volop voor een medaille gaan. Begin september reis ik al eens naar Rio om de sfeer op te snuiven.”

Aangezien Vandorpe nog in volle groei is, heeft hij een nieuwe rolstoel nodig. Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen wil hem sponsoren, maar als tegenprestatie moet Jef wel 250 nieuwe G-sportfans aanbrengen.

[alert type=”info” title=”Hoe word je fan van Jef?”]Fan worden van Jef is gratis en kost amper twee minuten tijd.
Surf naar http://www.gsportfonds.be/, registreer je en duid “Jefvandorpe’ aan bij de ‘actiecode'[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws