Home » Geen categorie » Vanlangendonck na lange partij onderuit in Ramat Hasharon

Vanlangendonck na lange partij onderuit in Ramat Hasharon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Ramat Hasharon (Israel, $ 15 000) heeft Eliessa Vanlangendonck (WTA-668) de eerste ronde niet overleefd. Ze ging na een hevige strijd onderuit in twee sets. 

Vanlangendonck moest het in de openingsronde opnemen tegen de Amerikaanse Kana Daniel (WTA-856). Het was de eerste keer dat beide dames het tegen elkaar moesten opnemen. De Belgische slaagde erin om als eerste een kloof te slaan in de wedstrijd. Die voorsprong speelde Vanlangendonck echter meteen weer kwijt en de twee gaven elkaar weinig ruimte. Een tiebreak moest de beslissing brengen en hierin moest de Belgische het onderspit delven.

In de tweede manche haalde Vanlangendonck een 2-4 achterstand op, maar zag kort daarop Daniel weer op voorsprong komen. De Amerikaanse maakte de wedstrijd vlot uit en na iets meer dan twee uur wedstrijd zat het toernooi erop voor Vanlangendonck. Het werd 6-7 (4) en 4-6. Hélène Scholsen (WTA-516) plaatste zich gisteren voor de tweede ronde. 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden