Home » ITF » Vanlangendonck plaatst zich voor de halve finales in Antalya

Vanlangendonck plaatst zich voor de halve finales in Antalya

Vanlangendonck plaatst zich voor de halve finales in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eliessa Vanlangendonck (ITF-686) won van het tweede reekshoofd Dea Herdzelas (ITF-409) uit Bosnië-Herzegovina en plaatste zich voor de halve finales op het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, $ 15 000).

Op de terreinen van het WOW STARLIGHT-SUNRISE RESORT HOTEL te Manavgat versloeg het zesde reekshoofd, Vanlangendonck achtereenvolgens tegen de Oekraïense Anastasiya Poplavska (ITF-NG) met 6-1 en 6-4 en tegen de Amerikaanse Joelle Kissell (ITF-1186) met 6-2 en 6-3 om zich zo te plaatsen voor de laatste acht. In deze kwartfinale moest onze landgenoot het opnemen tegen het tweede reekshoofd Herdzelas, die in de achtste finale won van de Belgische Emily Casteleyn (ITF-NG) met 6-4, 1-6 en 6-0.

In de eerste set had Vanlangendonck weinig problemen met de Bosnische en won makkelijk met 6-2. De 20-jarige Vanlangendonck zette haar opmars verder en was op weg naar een makkelijke overwinning bij een 5-1 voorsprong. Herdzelas gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam terug naar 5-5, waarbij onze landgenoot een wedstrijdpunt had op 5-4. Vanlangendonck serveerde zich naar een 6-5 voorsprong en op haar derde wedstrijdpunt sloeg Herdzelas een dubbele fout en won onze landgenoot alsnog de wedstrijd.

Morgen speelt Vanlangendonck de halve finale tegen Varvara Flink (ITF-689). De Russische won in haar kwartfinale moeizaam tegen haar landgenote Anastasia Gasanova (ITF-442). De setstanden waren 5-7, 7-5 en 6-3.

Ronny Van Langendonck

Ronny Van Langendonck

Meer nieuws