Home » Geen categorie » Vanneste boekt eerste succes na blessure en bereikt hoofdtabel in Angers

Vanneste boekt eerste succes na blessure en bereikt hoofdtabel in Angers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De comeback van Jeroen Vanneste (ATP-1202) verloopt prima. Hij won zijn twee kwalificatiewedstrijden op het Futurestoernooi van Angers (Frankrijk, $ 25 000) en plaatste zich voor de hoofdtabel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vanneste was bijna een jaar buiten strijd, maar maakte in Frankrijk zijn comeback na heel wat blessureleed. Onze landgenoot was vrijgesteld in de eerste kwalificatieronde en won daarna vlotjes van de Zwitser Marc-Andrea Huesler (ATP-1287) met 6-4 en 6-4.

In de beslissende kwalificatieronde moest hij het opnemen tegen de Fransman Gabriel Petit (ATP-898). In amper 53 minuten haalde Vanneste de 6-0 en 6-3 overwinning binnen. Zijn tegenstander op de hoofdtabel is nog niet bekend.

In Angers komen er nog vijf andere landgenoten in actie. Yannik Reuter (ATP-298) is als vierde geplaatst, Niels Desein (ATP-357) als achtste. Ook Julien Cagnina (ATP-391), Maxime Authom (ATP-435) en Alexandre Folie (ATP-599) komen deze week in actie op het Franse gravel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER