Home » Geen categorie » Vanneste en Cagnina naar laatste vier in Antalya

Vanneste en Cagnina naar laatste vier in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Futurestoernooi van Antalya (Turkije, $ 15 000) hebben Julien Cagnina (ATP-267) en Jeroen Vanneste (ATP-653) zich geplaatst voor de halve finale. Ze kunnen elkaar pas in de finale ontmoeten.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vanneste stond op papier voor een lastige opgave tegen vierde reekshoofd Vit Kopriva (ATP-464), maar onze landgenoot speelde een sterke partij. Hij liet de Tsjech nooit in de wedstrijd komen en won overtuigend met 6-1 en 6-3. In de halve finale volgt een duel met zesde reekshoofd Mate Delic (ATP-517).

Tweede reekshoofd Cagnina kende evenmin weinig moeite, hij versloeg Nerman Fatic (ATP-725) met 6-2 en 6-3. Hij strijdt tegen derde reekshoofd Dennis Novak (ATP-315) uit Oostenrijk om een finaleticket.

Julien Cagnina - © Nick Verhaeghe
Julien Cagnina – © Nick Verhaeghe

Dubbelfinale

Vanneste (ATP D-622) strijdt samen met Jonas Merckx (ATP D-624) ook om de dubbeltitel. In de halve finale waren ze met 6-2 en 6-4 te sterk voor Leonid Avramenko (NG) en Alexander Mannapov (ATP D-1485). In de finale volgt een duel met de tweede reekshoofden Michiel de Krom (ATP D-867) en Robin Stanek (ATP D-473).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER