Home » Geen categorie » Vanneste gaat voor eerste Futurestitel in Damme

Vanneste gaat voor eerste Futurestitel in Damme

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Damme (België, $ 15 000) slaagde Jeroen Vanneste (ATP-833) er als enige van drie landgenoten in om zich te plaatsen voor de finale. Zondag kan hij zijn eerste Futurestitel in het enkelspel veroveren.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In Damme stonden er drie landgenoten in de halve finale. Vanneste haalde het in een Belgisch onderonsje van Julien Dubail (ATP-579) met 6-3 en 6-1. Het komt echter niet tot een Belgische finale, want Jonas Merckx (ATP-512) moest met 6-4 en 6-3 zijn meerdere erkennen in zevende reekshoofd Louis Wessels (ATP-761) uit Duitsland.

Zondag staan Vanneste en Wessels in de finale tegenover elkaar. De 23-jarige Vanneste kan in Damme de eerste Futurestitel in het enkelspel in zijn carrière veroveren. Eerder veroverde hij al de dubbeltitel in Damme samen met Merckx.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER