Home » ITF » Vanneste knokt zich naar dubbelfinale in Praag

Vanneste knokt zich naar dubbelfinale in Praag

Op het ITF-toernooi van Praag (Tsjechië, $ 15 000) heeft Jeroen Vanneste (ATP D-379) de dubbelfinale bereikt. Samen met zijn dubbelpartner Peter Torebko (ATP D-564) won hij een spannende partij.

Vanneste en Torebko zijn de topreekshoofden in het dubbelspel in Praag. In de halve finale vochten ze een beklijvend duel uit met thuisspelers Patrik Rikl (ATP D-1029) en Robin Stanek (ATP D-486). In de eerste set maakten Vanneste en Torebko een 3-5 achterstand ongedaan en ze wisten nipt de tiebreak met 7-6(9) in de wacht te slepen.

In set twee kwam de Belgisch-Duitse tandem een break op voorsprong, maar de Tsjechen kwamen opnieuw langszij. In een erg spannende tiebreak waren het opnieuw Vanneste en Torebko die met 7-6(11) aan het langste eind trokken. De wedstrijd duurde 1 uur en 46 minuten.

In de finale volgt een duel met het Tsjechische duo Antonin Bolardt (ATP D-1620) en Marek Rehacek (NG).