Home » Geen categorie » Vanneste naar zesde dubbelfinale van het jaar in Antalya

Vanneste naar zesde dubbelfinale van het jaar in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Jeroen Vanneste (ATP D-532) heeft zich kunnen plaatsen voor de dubbelfinale van het ITF-toernooi in Antalya (Turkije, $ 15 000). Hij won aan de zijde van Peter Torebko (ATP D-574) een erg spannende partij.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vanneste is aan een uitstekend dubbeljaar bezig. De Belg staat in zijn zesde dubbelfinale van dit jaar. In de vijf voorgaande finales kon hij telkens de trofee mee naar huis nemen.

De weg naar de finale was alles behalve eenvoudig. Vanneste en Torebko moesten het opnemen tegen Alejandro Tabilo (ATP D-688) en Domagoj Biljesko (ATP D-777). Nadat het Belgisch-Duitse duo de eerste set binnenhaalde met 6-4, moesten ze de tweede manche met duidelijke 1-6 cijfers aan zich voorbij laten. In een spannende super tiebreak trokken Vanneste en Torebko nipt aan het langste eind: 11-9. In de finale komen ze uit tegen Dmitry Popko (ATP D-436)-Nikola Cacic (ATP D-359) of Jordi Samper-Montana (ATP D-826)-Dan Dowson (NG).

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER