Home » Geen categorie » Venus Williams niet vervolgd voor dodelijk auto-ongeluk

Venus Williams niet vervolgd voor dodelijk auto-ongeluk

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Venus Williams (WTA-5) zal niet vervolgd worden voor haar aandeel in een dodelijk auto-ongeluk in Florida in juni. Dat heeft de politie van Palm Beach Gardens beslist.

De oudere zus van Serena kwam eerder dit jaar in opspraak toen een 78-jarige man bij een auto-ongeluk levensgevaarlijk gewond geraakte en twee weken later overleed. Zijn echtgenote, de bestuurdster van de wagen waarmee Williams botste, liep geen ernstige verwondingen op. De familie van het slachtoffer diende vervolgens wel een klacht in tegen Venus Williams.

De politie van Palm Beach Gardens oordeelde echter dat de Amerikaanse tennisster geen schuld treft. Een nog onbekend derde voertuig, dat Williams de pas afsneed bij het oversteken, blijkt verantwoordelijk voor het ongeval. Williams kan zo opgelucht ademhalen en zich nu volledig concentreren op het nieuwe seizoen.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden