Home » Geen categorie » Verboven en De Loore gaan door in Qatar

Verboven en De Loore gaan door in Qatar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Laurens Verboven (ATP-1103) en Joris De Loore (ATP-482) wisten zich allebei te plaatsen voor de tweede ronde van de 4th Qatar ITF Futures 2015 ($ 10 000, Qatar). Op het hardcourt onder de Arabische zon waren ze te sterk voor hun tegenstanders.

Zowel Verboven als De Loore stonden meteen op de hoofdtabel en hoefden dus geen kwalificaties meer te spelen. Verboven mocht zich in de eerste ronde meten met een kwalificatiespeler uit Koeweit. De 21-jarige Abdulhamid Mubarak (NR) kon Verboven het vuur aan de schenen leggen in de eerste set. Toch was het onze landgenoot die deze met 7-5 op zak stak. In de tweede set ging het iets makkelijker voor Verboven, met 6-4 plaatste hij zich voor de tweede ronde. Daarin neemt hij het op tegen de Sloveen Tom Kocevar-Desman (ITF-374).

Joris De Loore, als vijfde reekshoofd geplaatst, kreeg de Britse Jonny O’Mara (ITF-888) tegenover zich. O’Mara zal nog even moeten wachten om het succes van zijn landgenoten afgelopen weekend te evenaren. Met tweemaal 6-3 stuurde De Loore hem weer richting Groot-Brittannië. In de volgende ronde kruist De Loore de degens met de Japanse kwalificatie speler, Ryota Kishi (ITF-1716).

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS