Home » Davis Cup » Verrassing in Canadese Davis Cup-selectie

Verrassing in Canadese Davis Cup-selectie

Verrassing in Canadese Davis Cup-selectie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na België heeft nu ook Canada zijn Davis Cup-team bekend gemaakt voor het duel in Middelkerke. De Canadese topper Milos Raonic (ATP-8) moet afzeggen voor de ontmoeting met België door een aanslepende voetblessure.

Nadat Johan Van Herck zijn teamselectie vrij gaf, volgde ook de officiële selectie van Team Canada. Door de afzegging van Raonic is Vasek Pospisil (ATP-56) de hooggeplaatste speler. Pospisil schittert momenteel in Wimbledon, waarin hij het opneemt in de kwartfinale tegen Andy Murray (ATP-3). Frank Dancevic (ATP-216), Filip Peliwo (ATP-465) en Daniel Nestor (ATP D-42) vervolledigen het team.

Kapitein Martin Laurendeau gaf toe dat het team voor een moeilijke opgave staat: “Het wordt moeilijk zonder onze beste speler, we zijn ontgoocheld dat Milos niet kan spelen, maar ik weet dat Milos zelf nog meer teleurgesteld is. We moeten nu als groep samen voor de zege gaan”.

Ook Raonic reageerde op Twitter: “Ik ben er kapot van dat ik niet fit om samen met het Canadese Davis Cup Team te vechten tegen België, ik zal hard werken om snel terug fit te geraken”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws