Home » Nieuws » Verrassingen in Rotterdam: Medvedev en Zverev onderuit

Verrassingen in Rotterdam: Medvedev en Zverev onderuit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In de eerste ronde in Rotterdam (ATP 500, Nederland) sneuvelden er al meteen een aantal toppers. Daniil Medvedev (ATP-3), Alexander Zverev (ATP-7) en drie andere reekshoofden moesten hun koffers pakken.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In Rotterdam was het geen succesvolle dag voor het eerste en het derde reekshoofd. Topreekshoofd en Australian Openfinalist Medvedev verloor in zijn eerste ronde verrassend met 7-6 en 6-4 van de Serviër Dusan Lajovic (ATP-27).

(lees verder onder de tweet)

Eerder op de dag was er ook al een snelle exit voor derde reekshoofd Zverev. De Duitser moest met 7-5 en 6-3 zijn hoofd buigen voor de Kazak Alexander Bublik (ATP-43).

(lees verder onder de tweet)

Voor vijfde reekshoofd Roberto Bautista Agut is de eerste ronde ook het eindstation. De Spanjaard verloor van zijn jongere landgenoot Alejandro Davidovich Fokina (ATP-51) in twee sets.

(lees verder onder de tweets)

Dinsdag werden er ook al twee lager gerangschikte reekshoofden uitgeschakeld in de eerste ronde in Rotterdam. Achtste reekshoofd Stan Wawrinka (ATP-20) verloor in twee sets van de Rus Karen Khachanov (ATP-21). Zevende reekshoofd Felix Auger-Aliassime (ATP-19) moest het onderspit delven tegen Kei Nishikori (ATP-45) die zich ondertussen al plaatste voor de kwartfinale.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS