Home » ATP » Vijf landgenoten naar tweede ronde in Eupen

Vijf landgenoten naar tweede ronde in Eupen

Vijf landgenoten naar tweede ronde in Eupen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Rising Stars by BNP Paribas Fortis toernooi in Eupen (België, $ 15 000) kwamen er acht Belgen aan de start op de hoofdtabel. Vijf landgenoten wisten zich te plaatsen voor de tweede ronde.

Topreekshoofd Jeroen Vanneste (ATP-418) was in de eerste ronde met 6-3 en 6-4 te sterk voor de Nederlander Stephan Gerritsen (ATP-749). In de tweede ronde komt het tot een Belgisch duel met Simon Beaupain (ATP-1412), die José Francisco Vidal Azorin (ATP-862) met 5-7, 6-3 en 6-4 naar huis stuurde.

Junior Arnaud Bovy (NG) zorgde voor een stunt door zesde reekshoofd Maxime Pauwels (ATP-682 ) met 3-6, 6-2 en 6-3 naar huis te sturen. Hij neemt het in de tweede ronde op tegen de Fransman François-Arthur Vibert (ATP-886). Ook Loic Cloes (NG) wist door te stoten naar de tweede ronde na een 7-5 en 7-5 zege tegen Colin Sinclair (ATP-1169). Hij staat nu voor een lastige opgave tegen het Argentijnse derde reekshoofd Matias Zukas (ATP-559).

Michael Geerts (ATP-988) profiteerde van de opgave van zijn tegenstrever Nicholas Horton (ATP-1276) en moet nu aan de bak tegen de Nederlander Sidane Pontjodikromo (ATP-943). Yannik Reuter (ATP-722) en Guillaume Dermiens (NG) overleefden de eerste ronde niet.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws