Home » Xtra » Vlaamse Tennisvereniging wordt Tennis Vlaanderen

Vlaamse Tennisvereniging wordt Tennis Vlaanderen

Vlaamse Tennisvereniging wordt Tennis Vlaanderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Afgelopen week lanceerde de Vlaamse Tennisvereniging (VTV) haar nieuwe naam én website. “Over enkele maanden praat iedereen alleen nog over Tennis Vlaanderen”, maakt de federatie zich sterk. Voor www.tennisvlaanderen.be ging Tennis Vlaanderen een overeenkomst aan met Tennisforum.be, de moedersite van Tennisplaza België.

“Onze naamsverandering komt er omdat wij mee moeten evolueren met onze tijd”, aldus Tennis Vlaanderen. “Samen met de tennisspeler en -fan moeten we vooruit denken en vooruitgaan om klaar te zijn voor de toekomst van onze favoriete sport.”

Voor het tennisnieuws, dat een voorname plaats kreeg op de homepage van www.tennisvlaanderen.be, doet de federatie beroep op Tennisforum.be. “Onze nieuwswebsite Tennisplaza België werd dit jaar eveneens in een nieuw jasje gestoken”, vertelt algemeen beheerder Christophe Moons. “Met een enthousiast team van vaste medewerkers met een hart voor tennis zorgen we dagelijks voor tennisnieuws heet van de naald.”

“Dit is ook Tennis Vlaanderen niet ontgaan en daarom contacteerden ze ons met de vraag voor een samenwerking. Wij zijn alvast enorm trots dat we nu een belangrijke nieuwsleverancier van de federatie zijn en kunnen ons helemaal vinden in het nieuwe elan van Tennis Vlaanderen.”

[alert type=”info”]Voor meer informatie over Tennis Vlaanderen surft u naar www.tennisvlaanderen.be.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws