Home » Geen categorie » Vliegen en Gillé naar kwartfinale in Oslo

Vliegen en Gillé naar kwartfinale in Oslo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joran Vliegen (ATP-580) en Sander Gillé (ATP-948) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het Futurestoernooi in Oslo ($ 10.000). In het dubbelspel bereikte het duo de halve finale.

Vliegen is het zesde reekshoofd in Oslo en speelde in de tweede ronde tegen de 16-jarige Casper Ruud (ATP-1167) uit Noorwegen. Vliegen haalde het met twee maal 6-2 van de jonge Noor. In de kwartfinale zal de 22-jarige Vliegen het opnemen tegen het vierde reekshoofd, de Fransman Antoine Escoffier (ATP-444). Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide spelers.

Gillé nam het in de tweede ronde op tegen Milos Sekulic (ATP-923) uit Zweden. Onze landgenoot versloeg de Zweed met 6-4 en 6-3. In de kwartfinale treft Gillé opnieuw een Zweedse tegenstrever. Deze keer mag hij aan de bak tegen Daniel Appelgren (ATP-894). Appelgren schakelde het eerste reekshoofd Jonathan Eysseric (ATP-248) uit in drie sets.

In het dubbelspel stootten Vliegen (ATP D-431) en Gillé (ATP D-392) vlot door naar de halve finale. Ze wonnen met 6-3 en 6-0 van de Canadees Tabilo (ATP D-1653) en de Ier Thomson (ATP D-1140). In de halve finale speelt het Limburgse duo tegen de Zweden Sekulic (ATP D-679) en Soderlund (geen ranking).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS