Home » Grand Slam » Roland Garros » Vliegen en partner naar Parijse kwartfinale

Vliegen en partner naar Parijse kwartfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joran Vliegen (ATP D-86) treedt deze editie van Roland Garros niet aan de zijde van Sander Gillé (ATP D-85) aan. Hij ruilde zijn vaste partner voor de gelegenheid in voor Mikhail Kukushkin (ATP-51). 

Vliegen en Kukushkin kwamen in de derde ronde uit tegen een Argentijns duo, Federico Delbonis (ATP D-135) en Guillermo Duran (ATP D-83). Onze landgenoot en zijn Kazachse kompaan lieten zich in de eerste set overdonderen door hun tegenstanders. Een snelle 2-6 was het logische gevolg.

In de tweede manche waren Vliegen en Kukushkin beter bij de les. Ze hielden gelijke tred met hun opponenten en sleepten een tiebreak uit de brand. Ook daarin waren de heren aan elkaar gewaagd. Met 7-5 trok het Belgisch-Kazachse duo nipt aan het langste eind.

De derde en beslissende set ging met 6-4 naar Vliegen en Kukushkin. Het is nog niet bekend met wie ze in de kwartfinale de degens kruisen. De derde en veertiende reekshoofden mogen dit eerst nog onderling uitvechten.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden