Home » Geen categorie » Vlotte start voor Salden in Auckland

Vlotte start voor Salden in Auckland

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Lara Salden (ITF-66) is goed begonnen aan de NZ ITF Summer Championships 2016 in Auckland (Grade 3). Onze landgenote ging van start als topreekshoofd en won vlot haar eerste wedstrijd in het enkel- en dubbelspel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na haar knappe prestatie op de Australian Open blijft Salden nog een weekje ‘Down Under’ voor het Grade 3 toernooi in Auckland. Als topreekshoofd was ze vrijgesteld in de eerste ronde, en in de tweede ronde kende ze weinig moeite met haar tegenstandster Uma Nayar (ITF-747). Ze gunde haar tegenstandster geen enkel spelletje en plaatste zich met 6-0 en 6-0 voor de derde ronde. Daarin wacht een duel met zestiende reekshoofd Nagomi Higashitani (ITF-661).

In het dubbelspel speelt Salden aan de zijde van de Kroatische Lea Boskovic (ITF-126). De Belgisch-Kroatische tandem haalde het vlot met 6-3 en 6-0 van het Nieuw-Zeelandse duo Holly Matson (ITF-1921) en Emila Price (ITF-1068).

Auckland G3:Lara SALDEN won her 2nd round singles match 60 60 ☀️󾟭Lara SALDEN and Lea BOSKOVIC won their 2nd round doubles match 63 60 😎󾟓

Geplaatst door Kim Clijsters Academy op maandag 1 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS