Home » Geen categorie » Vlotte start voor Salden in Auckland

Vlotte start voor Salden in Auckland

Vlotte start voor Salden in Auckland

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Lara Salden (ITF-66) is goed begonnen aan de NZ ITF Summer Championships 2016 in Auckland (Grade 3). Onze landgenote ging van start als topreekshoofd en won vlot haar eerste wedstrijd in het enkel- en dubbelspel.

Na haar knappe prestatie op de Australian Open blijft Salden nog een weekje ‘Down Under’ voor het Grade 3 toernooi in Auckland. Als topreekshoofd was ze vrijgesteld in de eerste ronde, en in de tweede ronde kende ze weinig moeite met haar tegenstandster Uma Nayar (ITF-747). Ze gunde haar tegenstandster geen enkel spelletje en plaatste zich met 6-0 en 6-0 voor de derde ronde. Daarin wacht een duel met zestiende reekshoofd Nagomi Higashitani (ITF-661).

In het dubbelspel speelt Salden aan de zijde van de Kroatische Lea Boskovic (ITF-126). De Belgisch-Kroatische tandem haalde het vlot met 6-3 en 6-0 van het Nieuw-Zeelandse duo Holly Matson (ITF-1921) en Emila Price (ITF-1068).

Auckland G3:Lara SALDEN won her 2nd round singles match 60 60 ☀️󾟭Lara SALDEN and Lea BOSKOVIC won their 2nd round doubles match 63 60 😎󾟓

Geplaatst door Kim Clijsters Academy op maandag 1 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws