Home » ATP » Vroege uitschakeling in Parijs zorgt voor twijfels bij Nadal

Vroege uitschakeling in Parijs zorgt voor twijfels bij Nadal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Rafael Nadal (ATP-2) ging verrassend onderuit in zijn eerste wedstrijd van het Masterstoernooi van Parijs (Frankrijk, ATP 1 000). Hij verloor in drie sets van de Amerikaan Tommy Paul (ATP-31).

Nadal speelde in Parijs zijn eerste officiële enkelwedstrijd sinds de US Open. De Spanjaard begon goed aan zijn wedstrijd tegen de 25-jarige Paul en pakte de eerste set met 6-3. De tweede set werd beslist in de tiebreak, Paul bracht met 6-7 (4) de wedstrijd terug in evenwicht. In de derde set was de veer gebroken bij Nadal, hij moest met 1-6 het hoofd huigen. De wedstrijd duurde 2 uur en 32 minuten.

“Zulke dingen gebeuren, ik heb de laatste maanden weinig gespeeld. Het is moeilijk om te voorspellen hoe ik het ga doen op de ATP Finals. Ik won het toernooi nog nooit, dus met mijn huidige vorm denk ik niet dat ik goed genoeg ben. Ik ga er naartoe, probeer veel te trainen en heb niets te verliezen”, zei Nadal na afloop.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER