Home » Tennis Europe » Waarom winnaar Bailly niet naar de prijsuitreiking van het ‘Feest van de jeugd’ kwam

Waarom winnaar Bailly niet naar de prijsuitreiking van het ‘Feest van de jeugd’ kwam

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zoals je al kon lezen werd de Limburger Gilles-Arnaud Bailly winnaar in de hoogste reeks op het ‘Feest van de jeugd’ op T.C. Forest Hills in Wommelgem. Groot was dan ook de consternatie toen hij weigerde naar de prijsuitreiking te komen.

“De winnaar is wellicht niet meer aanwezig”, probeerde de omroeper nog, maar iedereen kon zien dat Bailly zich op enkele meters van het podiumgebeuren bevond. Het was op vraag van zijn vader dat de kampioen zijn prijs niet ging halen.

“Kijk, wij hebben niks met Tennis Vlaanderen”, verklaart vader Bailly aan Tennisplaza. “Mijn zoon wil niet naar de Topsportschool gaan. Hij wenst aan topsport te doen maar anderzijds ook een deftige opvoeding te krijgen en een waardevol diploma te behalen. Dat zal hem trouwens een bonus opleveren bij zijn tenniscarrière. Daarom weigert Tennis Vlaanderen ons elke steun. Ik van mijn kant wil dan ook niet dat zij met mijn zoon op foto’s gaan staan pronken. Vandaar deze symbolische actie.”

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden