Home » Geen categorie » Wawrinka scheidt van zijn vrouw

Wawrinka scheidt van zijn vrouw

Wawrinka scheidt van zijn vrouw

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Stan Wawrinka (ATP-10) en zijn vrouw Ilham gaan scheiden. Dat maakte de Zwitser zelf bekend via Facebook.

Liggen persoonlijke problemen aan de basis van het uitblijven van goede resultaten? Het zou best kunnen, want Wawrinka maakte zondag bekend dat hij na zes jaar huwelijk gaat scheiden van zijn vrouw Ilham. “Wij hebben tien fantastische jaren achter de rug met de nodige ups and downs, maar soms is de uitdaging van het leven te groot. Ilham en ikzelf zijn gezegend met een fantastische dochter Alexia en hebben altijd geprobeerd om te leven als een team en als een familie, ondanks mijn veeleisende carrière. Tot mijn grote spijt is dit niet langer mogelijk”, luidt het in een officiële mededeling.

“Ilham zal altijd de moeder van mijn dochter zijn en ik zal altijd heel wat liefde en respect voor haar hebben. Wij blijven een familie. Mijn prioriteit is nu om Alexia te beschermen in deze uitdagende tijden. Ik hoop dat de fans en de media willen begrijpen dat ik mijn privé-leven altijd erg bescherm van de buitenwereld”, voegt de Zwitser er nog aan toe.

Het is niet de eerste keer dat het koppel uit elkaar gaat. Voor hun huwelijk in 2009 doorstonden de twee ook al een breuk.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws