Home » Geen categorie » Wel finale in het dubbelspel voor Geerts

Wel finale in het dubbelspel voor Geerts

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Wat Michaël Geerts (ATP-530) in het enkelspel net niet lukte, maakt hij wel waar in het dubbel. Samen met Dekel Bar (ATP-790) plaatste hij zich moeiteloos voor de finale. 

Geerts werkte zowel in het enkel- als in het dubbelspel een prachtig parcours af. Vanmorgen struikelde hij helaas over de Israëlische Amir Weintraub (ATP-253) maar na een kort rustpauze kreeg hij de kans om zich te herpakken aan de zijde van zijn dubbelspelpartner, Dekel Bar.

Tegen de Israëlische tandem Jordan Hasson (NR) en Omer Yeshaya (NR) verspilden de twee niet al te veel energie. Na iets meer dan drie kwartier stond de 6-1, 6-1 eindstand op het scorebord, exact dezelfde stand als in Geerts’ enkelpartij tegen Hasson. Geerts en Bar komen in de finale tegenover het Franse duo Jules Okala (ATP-1278) / Hugo Voljacques (ATP-877). Zij hadden weliswaar een matchtiebreak nodig om hun ticket voor de finale te bemachtigen.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER