Home » Xtra » Wickmayer bezoekt zieke kinderen in Oostende

Wickmayer bezoekt zieke kinderen in Oostende

Wickmayer bezoekt zieke kinderen in Oostende

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer (WTA-51) toonde donderdag dat ze het hart op de juiste plaats heeft. De tennisster verraste, als ambassadrice van My Zone, de zieke kinderen in het Az Damiaan in Oostende en had zelfs cadeautjes bij.

Wickmayer zet zich al enkele jaren in als meter voor My Zone, een project van Telenet Foundation dat zieke kinderen afleiding wil bezorgen. Om het project in Oostende te lanceren, maakte Wickmayer tijd vrij om een praatje te slaan met de kinderen en een tablet en vier laptops te overhandigen.

“Ik ben heel graag ambassadrice van My Zone”, vertelt de Belgische. “Het doet me keer op keer plezier de kinderen te zien opfleuren. We maken grapjes, babbelen wat en spelen samen tennis op de Wii. Door de laptops en tablets van My Zone kunnen de kinderen tijdens hun langdurig ziekenhuisbezoek spelletjes spelen en contact houden met vriendjes. Dat is heel belangrijk want anders raken ze snel in een isolement. Ik ben ook veel in het buitenland, weg van vrienden en familie en dan heb ik altijd mijn laptop en smartphone bij om contact te houden met het thuisfront.”

Momenteel loopt het My Zone-project in twaalf ziekenhuizen in heel België.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws