Home » Geen categorie » Wickmayer en Zanevska knap door in Vancouver

Wickmayer en Zanevska knap door in Vancouver

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In de eerste ronde van het ITF-toernooi van Vancouver (Canada, $ 100 000) hebben Yanina Wickmayer (WTA-129) en Maryna Zanevska (WTA-128) de tweede ronde bereikt. Wickmayer klopte het vijfde reekshoofd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zanevska moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Australische Arina Rodionova (WTA-131). Het was de eerste keer dat de twee de degens kruisten. Nadat de Belgische de eerste manche met 6-3 binnenhaalde, gooide Rodionova de handdoek in de ring bij een 4-3 stand. In de tweede ronde komt Zanevska uit tegen de Italiaanse Martina Trevisan (WTA-147). Het wordt de eerste ontmoeting tussen beide speelsters.

Wickmayer kon voor een kleine stunt zorgen door in straight sets het vijfde reekshoofd wandelen te sturen. Kateryna Kozlova (WTA-115) ging met 6-3 en 6-3 voor de bijl na iets meer dan één uur wedstrijd. In de volgende ronde komt de Belgische uit tegen een Canadese. Wie dat wordt, moeten Aleksandra Wozniak (WTA-291) en Carol Zhao (WTA-384) onderling uitvechten.

In het dubbelspel konden Zanevska (WTA D-104) en Arantxa Rus (WTA D-127) zich plaatsen voor de kwartfinale. Ze gingen in een spannende wedstrijd met 7-5, 2-6 en 10-4 voorbij Usue Maitane Arconada (WTA D-287) en Charlotte Robillard-Millette (WTA D-270).

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER