Home » Geen categorie » Wickmayer en Zanevska overleven zonder problemen eerste kwalificatieronde in Linz

Wickmayer en Zanevska overleven zonder problemen eerste kwalificatieronde in Linz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-109) en Maryna Zanevska (WTA-125) hebben zich op het WTA-toernooi van Linz (Oostenrijk, $ 250 000) makkelijk geplaatst voor de tweede kwalificatieronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wicmayer, het vierde reekshoofd, rekende zonder problemen af met de Russische Anna Blinkova (WTA-131). Het werd een 6-3 6-1 overwinning. Zanevska, als zevende geplaatst, kende even weinig moeite met thuisspeelster Julia Grabher (WTA-288), die een wildcard kreeg. Onze landgenote won met 6-1 en 6-4.

In de tweede kwalificatieronde neemt Wickmayer het op tegen de Russische Sofya Zhuk (WTA-149). Zanevska kijkt dan weer de Bulgaarse Viktoriya Tomova (WTA-156) in de ogen. Als beide dames hun wedstrijd winnend afsluiten, strijden ze tegen elkaar in de beslissende kwalificatieronde.

Kirsten Flipkens (WTA-73) en Alison Van Uytvanck (WTA-82) staan rechtstreeks op de hoofdtabel in Linz. Zij kennen hun tegenstanders nog niet.

 

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER