Home » ITF » Wickmayer en Zimmermann naar tweede ronde in Shrewsbury

Wickmayer en Zimmermann naar tweede ronde in Shrewsbury

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Shrewsbury (Engeland, $ 60 000) kwamen dinsdag twee landgenotes in actie. Zowel topreekshoofd Yanina Wickmayer (WTA-126) als kwalificatiespeelster Kimberley Zimmermann (WTA-242) wonnen hun partij in de eerste ronde.

Wickmayer kwam als eerste reekshoofd aan de start in Shrewsbury. Onze landgenote behaalde een makkelijke overwinning tegen de Nederlandse Lesley Kerkhove, na 51 minuten stond de 6-2 en 6-1 eindstand op het scorebord. In de tweede ronde volgt een duel met de Franse Jessika Ponchet (WTA-234).

Zimmermann won haar twee kwalificatierondes in twee sets. Op de hoofdtabel moest ze hard knokken tegen de Kroatische Jana Fett (WTA-262), onze landgenote trok na 2 uur en 22 minuten met 6-4, 1-6 en 7-6 (8) aan het langste eind. In de tweede ronde volgt een duel met de Australische Arina Rodionova (WTA-159).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden