Home » WTA » Wickmayer kan niet stunten tegen tweede reekshoofd in Indian Wells

Wickmayer kan niet stunten tegen tweede reekshoofd in Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-127) is er niet in geslaagd om haar partij in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Indian Wells (Verenigde Staten, 125K) te winnen. Ze moest in drie sets het hoofd buigen voor het tweede reekshoofd.

Wickmayer botste in de tweede ronde op het Amerikaanse tweede reekshoofd Alison Riske (WTA-47). Onze landgenote won de eerste set met 6-3, maar daarna kantelde de partij. Riske nam het initiatief en trok met 3-6 en 3-6 het laken naar zich toe. De partij duurde 1 uur en 56 minuten.

Samen met Taylor Townsend (WTA D-97) plaatste Wickmayer (WTA D-126) zich wel voor de kwartfinale in het dubbelspel, na een 6-4 en 6-0 zege tegen Timea Bacsinszky (WTA D-113) en Quinn Gleason (WTA D-169). In de kwartfinale volgt een duel met tweede reekshoofden Nao Hibino (WTA D-72) en Oksana Kalashnikova (WTA D-88).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden