Home » WTA » Wickmayer kiest voor nieuwe coach: “Terug naar de roots volgend jaar”

Wickmayer kiest voor nieuwe coach: “Terug naar de roots volgend jaar”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-152) heeft een nieuwe coach nadat Germain Gigounon de nieuwe trainer werd van Ysaline Bonaventure (WTA-115). Ze zal opnieuw samenwerken met Ann Devries.

Wickmayer nam vorige maand al afscheid van het tennisseizoen en bereidt zich ondertussen voor op 2020. Nadat haar vorige trainer, Gigounon de nieuwe coach werd van Bonaventure, was Wickmayer op zoek naar een nieuw exemplaar.

Ondertussen is Wickmayers zoektocht tot een einde gekomen. Op Instagram kondigt ze met een foto samen met Devries aan dat ze opnieuw kiest voor de ervaren ex-Fed Cupcoach: “Ik ga terug naar de roots volgend jaar. Ik heb tijdens mijn carrière verschillende jaren samengewerkt met Ann. Zij geloofde in mij toen ik jonger was, leerde me hoe ik op het court moest zijn toen ik ouder werd en ik ben opgewonden om te zien wat de toekomst zal brengen.”

 

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden