Home » WTA » Wickmayer moet meteen inpakken in Concord

Wickmayer moet meteen inpakken in Concord

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-159) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de tweede ronde van het ITF-toernooi van Concord (Verenigde Staten, W60). Onze landgenote verloor van een Slowaakse in de eerste ronde.

Wickmayer stond in de eerste ronde tegenover Jana Cepelova (WTA-158). Onze landgenote won de eerste set met 6-4, maar Cepelova kwam met 2-6 langszij. In de derde set liep Wickmayer 5-3 uit, maar de Slowaakse pakte vier spelletjes op rij en haalde de beslissende set met 5-7 binnen. De partij duurde 2 uur en 46 minuten.

Samen met Bibiane Schoofs (WTA D-148) komt Wickmayer (WTA D-152) nog in actie in het dubbelspel. De Belgisch-Nederlandse tandem is als tweede geplaatst en speelt in de eerste ronde tegen het Amerikaanse duo Elizabeth Campbell (NG) en Amber Robins (NG), dat een wildcard kreeg voor het toernooi.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden