Home » Geen categorie » Wickmayer naar kwartfinale dubbelspel in Acapulco

Wickmayer naar kwartfinale dubbelspel in Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA D-906) heeft zich samen met de Russische Anastasia Pavlyuchenkova (WTA D-30) geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel in Acapulco (Mexico, $ 250 000). Tegenstandster in de tweede ronde van het enkelspel wordt de Puertoricaanse Monica Puig (WTA-58).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wickmayer rekende in de eerste ronde van het enkelspel reeds af met Victoria Rodriguez (WTA D-204), en klopte haar nu ook in het dubbelspel met Renata Zarazua (WTA D-282). De Belgisch-Russische tandem Wickmayer-Pavlyuchenkova haalde het na 1 uur en 8 minuten met 6-3 en 6-4. In de kwartfinale ontmoeten ze de tweede reekshoofden Kiki Bertens (WTA D-54) en Johanna Larsson (WTA D-53).

Wickmayer kent intussen ook haar tegenstandster in het enkelspel, in de tweede ronde moet ze het opnemen tegen de 22-jarige Puig uit Puerto Rico. Vorig jaar won onze landgenote hun enige onderlinge confrontatie in het Chinese Guangzhou.

Mestach (WTA D-84) dubbelt nog aan de zijde van de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-82). In de eerste ronde nemen ze het op tegen Tatjana Maria (WTA D-75) en Maria Sanchez (WTA D-74).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER