Home » Geen categorie » Wickmayer naar tweede ronde Indian Wells, Van Uytvanck uitgeschakeld

Wickmayer naar tweede ronde Indian Wells, Van Uytvanck uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-56) heeft zich na een felbevochten wedstrijd geplaatst voor de tweede ronde in Indian Wells. Alison Van Uytvanck (WTA-93) is uitgeschakeld.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Van Uytvanck moest het opnemen tegen de ervaren Varvara Lepchenko (WTA-51). De Amerikaanse begon fel aan de wedstrijd, en wist set één vlot te winnen met 6-2. Ook in de tweede set kon ‘Ali’ geen breekkansen afdwingen, en na 1 uur en 6 minuten won Lepchencko met 2-6 2-6.

Wickmayer kende aanvankelijk veel moeite met de Slovaakse kwalificatiespeelster Anna Schmiedlova (WTA-73). Ze moest de eerste set met 3-6 prijsgeven, maar knokte zich nadien terug in de wedstrijd. Na 2 uur en 8 minuten won ‘Wicky’ met 3-6 6-2 6-4.

In de tweede ronde moet Wickmayer aan de bak tegen 26e reekshoofd Lucie Safarova (WTA-28) uit Tsjechië, het wordt hun eerste ontmoeting. 19e reekshoofd Kirsten Flipkens (WTA-20) treft de Australische Casey Dellacqua (WTA-78), en kan zo revanche nemen voor haar vroege uitschakeling op de Australian Open dit jaar.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER