Home » WTA » Wickmayer neemt eerste horde in Surbiton

Wickmayer neemt eerste horde in Surbiton

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-105) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Surbiton (Verenigd Koninkrijk, $ 100 000). In de eerste ronde haalde ze het makkelijk in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Wickmayer kwam als vierde reekshoofd aan de start van het grastoernooi van Surbiton. In de eerste ronde nam ze het op tegen de Servische Bojana Jovanovski Petrovic (WTA-947). Onze landgenote haalde het in 55 minuten met 6-3 en 6-1. In de tweede ronde volgt een duel met de Amerikaanse Victoria Duval (WTA-220).

Wickmayer (WTA D-94) bereikte ook de kwartfinale van het dubbelspel samen met Arina Rodionova (WTA D-109). De Belgisch-Australische tandem was met 6-4 en 6-1 te sterk voor Desirae Krawczyk (WTA D-101) en Giuliana Olmos (WTA D-90).

Voor An-Sophie Mestach (WTA D-145) en dubbelpartner Jamie Loeb (WTA D-135) viel het doek in de eerste ronde. In het enkelspel sneuvelde Mestach (WTA-414) in de kwalificaties.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER