Home » Geen categorie » Wickmayer strandt in tweede ronde Indian Wells

Wickmayer strandt in tweede ronde Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de BNP Paribas Open (Verenigde Staten, $ 8 648 508) heeft Yanina Wickmayer (WTA-115) de tweede ronde niet overleefd. Ze was niet opgewassen tegen het 26ste reekshoofd. 

Wickmayer, die zich kon plaatsen voor de hoofdtabel vanuit de kwalificaties, botste voor het tweede jaar op rij tegen de Australische Daria Gavrilova (WTA-26) in Indian Wells. Afgelopen nacht vlogen de breaks in de openingsset heen en weer. Een tiebreak moest uitsluitsel brengen maar hierin kon de Belgische het verschil niet maken.

Het opslagwerk van Wickmayer viel wat in elkaar in de tweede manche. Vooral de tweede opslag speelde haar parten. Gavrilova rook de overwinning en zette door. Na 1 uur en 21 minuten stonden de 6-7 (3) en 2-6 eindcijfers op het scorebord. ‘Leuke’ statistiek: vorig jaar werd het in de tweede ronde van de BNP Paribas Open 2-6 en 6-7 (5). Wickmayer was de laatste Belgische in het enkeltoernooi.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden