Home » WTA » Wickmayer stunt tegen topreekshoofden in dubbelspel Tianjin

Wickmayer stunt tegen topreekshoofden in dubbelspel Tianjin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA D-100) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel op het WTA-toernooi van Tianjin (China, WTA International). Samen met de Amerikaanse Christina Mchale (WTA D-171) was ze te sterk voor de topreekshoofden.

In het enkelspel slaagde Wickmayer (WTA-156) er niet in om de hoofdtabel te bereiken. Onze landgenote won haar eerste partij tegen Sofia Shapatava (WTA-437) met 6-1 en 6-1, maar ging in de tweede kwalificatieronde met 6-7 (3) en 4-6 onderuit tegen thuisspeelster Xiaodi You (WTA-225).

In het dubbelspel boekte Wickmayer wel een knap resultaat, samen met Mchale won ze in twee sets van topreekshoofden Nicole Melichar (WTA D-18) en Yifan Xu (WTA D-9). Na iets meer dan een uur stond de 6-2 en 6-4 eindstand op het scorebord. Hun tegenstandsters in de kwartfinale zijn nog niet bekend.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden