Home » Geen categorie » Wickmayer wisselt opnieuw van coach

Wickmayer wisselt opnieuw van coach

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-95) heeft de samenwerking met haar coach Nicolas Beuque stopgezet. Op Wimbledon zal ze bijgestaan worden door voormalig nummer één Kim Clijsters.

De 27-jarige Wickmayer werd de afgelopen anderhalf jaar gecoacht door Beuque, maar de samenwerking werd in onderling overleg stopgezet: “Ik ben Nicolas dankbaar voor onze tijd samen, maar we moeten concluderen dat de resultaten uitblijven en een andere aanpak zich opdringt. Na Wimbledon zal ik samen met mijn team evalueren op welke manier en met wie we verder gaan.”

Kim Clijsters - © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)
Kim Clijsters – © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)

Volgende week gaat het derde grandslamtoernooi van het jaar van start. Op Wimbledon zal Wickmayer bijgestaan worden door Clijsters, die tweemaal de halve finale bereikte op het Londense gras. Wickmayer behaalde in 2011 haar beste resultaat door de vierde ronde te bereiken. Het is nog niet geweten of de samenwerking na Wimbledon een verlengstuk krijgt.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden