Home » Geen categorie » Wickmayer zwaar onderuit in Cagnes-Sur-Mer

Wickmayer zwaar onderuit in Cagnes-Sur-Mer

Wickmayer zwaar onderuit in Cagnes-Sur-Mer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer is in de eerste ronde op het ITF-toernooi van Cagnes-Sur-Mer ($100,000) zwaar onderuit gegaan. Tegen de Nederlandse Richel Hogenkamp kon ze amper drie games winnen: 3-6 0-6.

Het draait al een tijdje minder goed bij Wickmayer, momenteel 58e op de wereldranglijst. Ze besloot dan ook de WTA-toernooien van Madrid en Rome links te laten liggen en vertrouwen te tanken op het ITF-circuit. Deze week stond het toernooi van Cagnes-Sur-Mer op het programma, volgende week zakt Wicky af naar Praag.

Vandaag kreeg het vertrouwen van Wickmayer, als eerste reekshoofd aangeduid in Cagnes-Sur-Mer, echter opnieuw een flinke dreun. Ze verloor in haar eerste ronde kansloos van de Nederlandse kwalificatiespeelster Richel Hogenkamp, amper 198e op de wereldranglijst. In de eerste set ging het nog een tijdje gelijk op, maar toen Hogenkamp die binnenhaalde, was het verzet gebroken bij de Belgische.

Wickmayer komt nog wel in actie in het dubbelspel met Tamira Paszek. In de eerste ronde speelt de Belgisch/Oostenrijkse tandem tegen Costa Melgar/Gorgodze.

 

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws