Home » Grand Slam » US Open » Wie wint de US Open 2016 volgens onze redactie?

Wie wint de US Open 2016 volgens onze redactie?

Wie wint de US Open 2016 volgens onze redactie?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voor de start van de laatste grandslam van het jaar schotelden we drie van onze redacteurs vier vragen voor: “Wie wint de US Open?”, “Wie zorgt er voor de verrassing?”, “Wie stelt teleur?” en “Wat doen de Belgen?”. Hier lees je alvast wie volgens onze redactie de US Open zal winnen.

Vrouwen

Melissa

Serena Williams. Samen met Steffi Graf staat ze nu op 22 titels, maar de Amerikaanse zal voor eigen publiek maar wat graag willen schitteren en die felbegeerde 23e titel pakken.

Wouter

Ik gok op een titel voor Angelique Kerber. De Duitse is gebeten om de nummer één-positie van Serena Williams over te nemen en heeft de laatste tijd haar sterke vorm ook teruggevonden.

Serena Williams - © Eurosport / Clive Brunskill / Getty Images
Serena Williams – © Eurosport / Clive Brunskill / Getty Images

Christophe

Angelique Kerber zag de nummer 1-positie enkele weken geleden door haar neus geboord. Had ze toch wat last van de druk? Dat belooft voor de komende twee weken… En toch gok ik op haar dit jaar.

Angelique Kerber - © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)
Angelique Kerber – © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)
Mannen

Melissa

Andy Murray. De Schot verkeert al de hele zomer in uitstekende vorm, al was hij in de finale van Cincinnati wat vermoeid. Djokovic kende enkele mindere maanden en zijn pols is nog altijd niet volledig genezen.

Novak Djokovic - © Christopher Levy (www.flickr.com)
Novak Djokovic – © Christopher Levy (www.flickr.com)

Wouter

Ik denk dat Andy Murray de US Open zal winnen. Na Wimbledon imponeerde hij met een indrukwekkende zegereeks en kon enkel Marin Cilic hem nog kloppen.

Christophe

We zouden wel eens een heel interessante US Open kunnen krijgen. Novak Djokovic lijkt er een beetje door te zitten (Wimbledon, Olympische Spelen) en Andy Murray profileert zich dan weer als dé kampioen van het moment. Daarnaast heb je nog Rafael Nadal en Juan Martin Del Potro die stilaan maar zeker hun oude vorm weer terug aan het vinden zijn… Toch ga ik voor Andy Murray.

Rafael Nadal - © Christopher Levy (flickr)
Rafael Nadal – © Christopher Levy (flickr)

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws