Home » Geen categorie » Williams maakt rentree op tennisveld en er is nog méér goed nieuws

Williams maakt rentree op tennisveld en er is nog méér goed nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De kans dat Serena Williams (WTA-22) zal deelnemen aan de Australian Open is volgens toernooidirecteur Craig Tiley “zeer waarschijnlijk”. De 36-jarige Amerikaanse stond afgelopen weekend ook al weer op een tennisveld.

Williams beviel op 1 september van haar dochtertje Alexis Olympia en hoopt in januari alweer haar rentree te maken. Afgelopen weekend nam ze voor het eerst weer haar tennisracket op. Voor het goede doel speelde ze samen met zus Venus een tennismatch in het Southeast Tennis & Learning Center in Washington. De opbrengst ging integraal naar het Yetunde Price Resource Center dat mensen helpt die door geweld zijn getroffen. Serena en Venus verloren zelf hun oudste zus Yetunde Price bij een schietpartij in 2003.

Vandaag kwam er nog goed nieuws over Williams. Tiley, toernooidirecteur van de Australian Open, legde een korte verklaring af aan de Herald Sun. “Ze heeft haar visum gekregen, ze traint en ze is ingeschreven voor het toernooi. Voor ons is er geen enkele twijfel dat ze klaar zal zijn”, aldus Tiley over de titelverdedigster.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS