Home » ATP » Wimbledon-finalist moet kruis maken over gravelseizoen

Wimbledon-finalist moet kruis maken over gravelseizoen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kevin Anderson (ATP-6) zal dit seizoen niet in actie komen op gravel. De Zuid-Afrikaanse tennisser, die dit jaar nog nauwelijks in actie kwam, sukkelt met een elleboogblessure.

Anderson bereikte vorig jaar de finale op Wimbledon en begon dit jaar goed met een eindzege in Pune (India). Op de Australian Open ging hij onderuit in de tweede ronde, en vervolgens kwam hij alleen in Miami in actie, waar hij verloor in de kwartfinale.

“Na overleg met mijn dokters en met mijn team heb ik besloten om een kruis te maken over mijn gravelseizoen. We kwamen tot de conclusie dat het beteren is om langer rust te nemen om mijn elleboogblessure te laten genezen. Ik zal er alles aan doen om elke dag hard te werken en klaar te geraken voor het grasseizoen. Het doet me erg veel pijn om Estoril, Madrid, Rome en Roland Garros dit jaar te moeten missen”, aldus Anderson.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden