Home » Win » Win 1 duoticket Roland Garros

Win 1 duoticket Roland Garros

Win 1 duoticket Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tennisplaza België geeft jou de kans om een Grand Slam van dichtbij mee te maken. Neem deel aan onze wedstrijd en win een duoticket voor Roland Garros!

Zegt internationaal toptennis je wel wat? Dan is deze wedstrijd jouw kans om voor één keer dé tennishelden der aarde aan het werk te zien in hun natuurlijke habitat: Court 1 op het Parijse gravel van Roland Garros.

Tennisplaza België geeft één duoticket weg dat toegang verleent tot Court 1 van Roland Garros en dat op 1 juni 2016. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onze Facebookpagina liken, onze winpost liken (zie hieronder), openbaar delen én reageren met een gok op de vraag: hoeveel keer kan onze Algemeen coördinator Christophe Moons een tennisbal hooghouden met zijn racket?

Als niemand het juiste antwoord heeft gegeven, wint de persoon die het dichtst in de buurt komt. Bij een gelijke stand, wordt er een extra loting uitgevoerd.

Er is slechts één gok per persoon geldig. Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar werd persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

De oplossing was 67 keer. Bekijk het filmpje hieronder.Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar werd persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws