Home » Win » Win: 1 Pro Supex cadeaubon

Win: 1 Pro Supex cadeaubon

Win: 1 Pro Supex cadeaubon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 13 januari gaat de Australian Open van start. Het eerste grandslamtoernooi van het nieuwe tennisseizoen belooft voor vuurwerk te zorgen… ook voor u! Tennisplaza België organiseert, dit keer in samenwerking met Tennisdeals, opnieuw een heuse pool. Schrijf u snel in en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 50.

De opzet is, net als vorig seizoen, simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor de Australian Open 2014, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en sleep een Pro Supex cadeaubon van Tennisdeals in de wacht.

Hoe deelnemen?
Surf voor zondag 12 januari 2014 23u naar http://www.scorito.com/ausopen2014/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

wedstrijd_australianopen2014_uitleg

Hoe winnen?
De persoon die eerst op de ranglijst eindigt, wint de Pro Supex cadeaubon. Vaste medewerkers van Tennisplaza België, herkenbaar door een (TB) achter hun naam, maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd liep tot 26 januari 2014. De winnaar werd persoonlijk door ons verwittigd.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws