Home » Win » Win: 1 Tennisdeals cadeaubon

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 25 augustus gaat het laatste grandslamtoernooi van het jaar van start. En het moet gezegd, de US Open belooft spannend te worden. Vindt Novak Djokovic (ATP-1) op tijd zijn goede vorm terug? Of kan Roger Federer (ATP-3) voor het eerst in twee jaar opnieuw een titel op het allerhoogste niveau aan zijn palmares toevoegen? En wie verrast bij de vrouwen? Of wordt het toch opnieuw Serena Williams (WTA-1) die aan het langste eind trekt? Tennisplaza België organiseert, in samenwerking met Tennisdeals, een heuse US Open pool. Schrijf u snel in en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 100.

Het opzet is simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor de US Open 2014, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en sleep een cadeaubon van Tennisdeals in de wacht.

Hoe deelnemen?
Surf voor maandag 25 augustus 2014 17u naar http://www.scorito.com/usopen2014/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

Hoe winnen?
De persoon die eerst op de ranglijst eindigt, wint de Tennisdeals cadeaubon. Vaste medewerkers van Tennisplaza België, herkenbaar door een (TB) achter hun naam, maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar werd persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws