Home » Win » Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (#rg15)

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (#rg15)

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (#rg15)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 24 mei wordt in Parijs het startschot gegeven voor Roland Garros. Wie mag zich dit jaar tot gravelkoning en -koningin kronen op het Court Philippe Chatrier? Tennisplaza België organiseert, in samenwerking met Tennisdeals, ook nu weer een Roland Garros-poule. Schrijf je snel in en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 50 van Tennisdeals!

Het opzet is simpel: stel je eigen team van tennisspelers samen voor Roland Garros 2015, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en sleep een cadeaubon van Tennisdeals in de wacht.

Hoe deelnemen?
Surf ten laatste zondag 24 mei 2015 naar http://www.scorito.com/tennismanager/rg2015/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ en schrijf je in.

Hoe winnen?
De persoon die eerst op de ranglijst eindigt, wint de Tennisdeals cadeaubon. Vaste medewerkers van Tennisplaza België, herkenbaar door een (TB) achter hun naam, maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd loopt tot en met 7 juni 2015. De winnaar wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws