Home » Win » Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (US Open 2015)

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (US Open 2015)

Win: 1 Tennisdeals cadeaubon (US Open 2015)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 31 augustus wordt in New York het startschot gegeven voor het laatste grandslamtoernooi van het jaar, de US Open. Wie haalt het? Een verrassing of toch opnieuw Serena Williams (WTA-1) en Novak Djokovic (ATP-1)? Tennisplaza België organiseert, in samenwerking met Tennisdeals, ook nu weer een US Open-poule. Schrijf je snel in en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 50 van Tennisdeals!

Het opzet is simpel: stel je eigen team van tennisspelers samen voor de US Open 2015, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en sleep een cadeaubon van Tennisdeals in de wacht.

Hoe deelnemen?
Surf ten laatste maandag 31 augustus 2015 om 15u naar scorito.com/tennismanager/usopen2015/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ en schrijf je in.

Hoe winnen?
De persoon die eerst op de ranglijst eindigt, wint de Tennisdeals cadeaubon. Vaste medewerkers van Tennisplaza België, herkenbaar door een (TB) achter hun naam, maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd loopt tot en met 13 september 2015. De winnaar wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws