Home » Win » Win: 10 duotickets Kim Clijsters Invitational

Win: 10 duotickets Kim Clijsters Invitational

Win: 10 duotickets Kim Clijsters Invitational

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op woensdag 11 december nodigt Kim Clijsters enkele van ‘s werelds beste tennisspelers uit in het Antwerpse Sportpaleis. De allereerste Kim Clijsters Invitational wordt een bruisende avond vol toptennis en -entertainment én… u kan er bij zijn! Tennisplaza België geeft maar liefst 10 duotickets weg voor dit niet te missen evenement.

Op 25 december viert Tennisplaza België feest. Dé tenniswebsite met een hart voor tennis bestaat dan één jaar en wil vooral u, de bezoeker, in de bloemen zetten. Daarom organiseren we nu al onze grootste wedstrijd ooit en maakt u niet enkel via deze website kans op tickets voor de Kim Clijsters Invitiational, maar ook via Facebook en Twitter.

Lees hieronder wat u moet doen om één van de duotickets in de wacht te slepen.

Via de website
Vul onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans op één van de vijf duotickets die we verloten. In de week van 25 november worden de winnaars persoonlijk door ons verwittigd.

Via Facebook
Op verschillende tijdstippen zal Tennisplaza België op haar Facebookpagina een wedstrijdafbeelding posten. Spot u deze afbeelding, dan moet u deze liken én openbaar delen op uw eigen tijdlijn (zie voorbeeld hieronder). Enkel zo maakt u kans op één van de drie duotickets die we via Facebook verloten. In de week van 25 november worden de winnaars persoonlijk door ons verwittigd. Like nu alvast onze pagina op www.facebook.com/tennisplazabelgie

Tennisplaza België wedstrijd 10 duotickets Kim Clijsters Invitational Facebookafbeelding

voorbeeld fb_delen

Via Twitter
Geregeld zal Tennisplaza België een tweet met hashtag ‘tbkc’ op Twitter plaatsen. Spot u #tbkc, retweet deze tweet dan naar al uw volgers. Op die manier maakt u kans op de twee duotickets die we via Twitter verloten (de vereiste is wel dat u ons volgt op Twitter). In de week van 25 november worden de winnaars persoonlijk door ons verwittigd. Volg ons alvast op Twitter via https://twitter.com/tennisplazabe

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws