Van 15 t.e.m. 22 oktober vindt in de Lotto Arena in Antwerpen de tweede editie van de European Open plaats. Wereldtoppers als David Ferrer (ATP-26), Gael Monfils (ATP-36) en Richard Gasquet (ATP-30) zakken af naar ons land en jij kan hen, naast onze eigen Davis Cup-sterren David Goffin (ATP-12), Steve Darcis (ATP-77) en Ruben Bemelmans (ATP-92) live én gratis aan het werk zien… als je deelneemt aan onze wedstrijd.

Tennisplaza België en Tennisplaza Belgique geven elf duotickets weg voor de halve finale en de finale. Je maakt zelfs kans om als VIP naar de European Open te gaan en zo toptennis in België live en van dichtbij mee te maken.

Het enige wat je hoeft te doen om te winnen, is onze Facebookpagina’s liken: Tennisplaza België en Tennisplaza Belgique, bewijzen dat je een echte tennisfan bent en onderstaand wedstrijdformulier invullen.

Klik snel op Let’s go!

Veel succes! Goffin en co verwachten jou binnenkort in Antwerpen!

Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 11 oktober 2017, middernacht. De winnaars worden persoonlijk door ons op de hoogte gebracht in de week van 9 oktober. Het VIP duoticket zal in het weekend van 7 oktober verloot worden via Facebook. Het doel zal zijn om met jouw foto zo veel mogelijk likes te verzamelen. Uit de vijf populairste foto’s zal door een onschuldige hand één winnaar worden getrokken.

Meer informatie?

Wil jij alles te weten komen over hét tennistoernooi van het jaar? Klik dan snel hier.

Deel:

Over de redacteur